labial - онтологија

лабијален повеќе

лабијалниот
Вид збор: Придавка
Што се однесува на лабијал.
Употреба: Лингвистика

уснен повеќе

уснени
Вид збор: Придавка
Што се создава со помош на усните.
Употреба: Лингвистика