hypothetical - онтологија

хипотетичен повеќе

хипотетична
Вид збор: Придавка
Заснован врз хипотеза, кој се претпоставува.

хипотетички повеќе

Види и: хипотетичен (прид.)
хипотетичка
Вид збор: Придавка
хипотетичен