fixed - онтологија

определен повеќе

определени
Вид збор: Придавка
јасен, оформен, сигурен

прицврстен повеќе

Вид збор: Придавка
(глаг. прид.) стегнат, закрепен

редовен повеќе

редовни
Вид збор: Придавка
постојан
Албански: i rregullt