fast - онтологија

брго повеќе

Вид збор: Прилог
За кратко време, во краток рок.

брзо повеќе

Вид збор: Прилог
Забрзано, за кусо време.
Албански: e përshpejtuar

нагло повеќе

Вид збор: Прилог
многу брзо

понабргу повеќе

Вид збор: Прилог
набрзина

прекуноќ повеќе

Вид збор: Прилог
Веднаш, многу брзо.