emphatic - онтологија

емфатичен повеќе

емфатичниот
Вид збор: Придавка
нагласен, возвишен

нагласен повеќе

Види и: нагласи (св.)
нагласени
Вид збор: Придавка
потенциран, засилен, акцентиран