computerized - онтологија

дигитален повеќе

дигитални
Вид збор: Придавка
Што е работи со помош на компјутер.
Албански: digjital, kompjuterizuar
Употреба: Информатика , Преносно значење

компјутеризиран повеќе

компјутеризирани
Вид збор: Придавка
Управуван од компјутер.