barking - онтологија

лавеж повеќе

Види и: лаеж (м.)
Вид збор: Именка, машки род
лаеж
Употреба: Дијалектен збор

лаеж повеќе

мн. лаежи
Вид збор: Именка, машки род
Звук на лаење.
Употреба: Зоологија

рвајчење повеќе

Вид збор: Именка, среден род
рвајчи