alarming - онтологија

алармантен повеќе

алармантни
Вид збор: Придавка
предупредувачки

тревожен повеќе

тревожна
Вид збор: Придавка
Силно вознемирувачки.
Употреба: Книжевен збор
Примери:
Тревожни гласови.