сомничав (прид.) - читател (имн.)

Така сомничавиот читател поч­нува да размислува дали сигурно станува збор само за козите?
„Времето на козите“ од Луан Старова (1993)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК