редовен (прид.) - читател (имн.)

Да стануваат редовни читатели.
„Омраза - длабоко“ од Драгица Најческа (1998)
Поттикнат од неговото читање, јас храбро пишував на теми за кои претпоставував дека ќе го задржат неговото внимание, заборавајќи ги целосно моите редовни читатели во весникот, како и претпоставените уредници.
„Тврдина од пепел“ од Луан Старова (2002)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК