ревносен (прид.) - читател (имн.)

Камилски како ревносен читател на делата на Сартр и на неговото списание Модерни времиња, имаше со што да го изненади славниот француски пријател.
„Балканвавилонци“ од Луан Старова (2014)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК