негов (прид.) - читател (имн.)

Можноста за тој вид на намерна провокација е нешто што Raw не би го дозволил, едноставно затоа што... ...неговите читатели се посебни. Да. Баш така. Тоа е веројатно вистина.
„МАРГИНА бр. 8-9“ (1994)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК