животен (прид.) - читател (имн.)

Токму во овој период, јас насетував дека го губам и својот голем животен читател.
„Тврдина од пепел“ од Луан Старова (2002)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК