читател (имн.) - замисли (гл.)

На почетокот велам: потребен е музеј на несреќи, и читателот замислува зграда со несреќи внатре.
„МАРГИНА бр. 17-18“ (1995)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК