хипноза (имн.) - во (предл.)

Наскоро бев во состојба да го индуцирам вообичаениот феномен на транс со стандардни методи и применував хипноза во терапијата со пациенти првите години по дипломирањето, во армијата и во Глазгов.
„Маргина бр. 21“ (1995)
Хипнозата во ограничената формална смисла е еден посебен случај на наведување.
„Маргина бр. 21“ (1995)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК