можност (имн.) - се (зам.)

Сега таа се пресегна прва, зашто прва забележа дека таква можност се отвори.
„Балканска книга на умрените“ од Мето Јовановски (1992)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК