камен (имн.) - наблиску (прил.)

Под еден куп камења Најблиску сме до животот
„Забранета книга“ од Веле Смилевски (2011)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК