ние (зам.) - комуницира (гл.)

Освен тоа кралот е потомок на истакната германска династија, неговите убедувања се такви, и ако сакате да знаете, ние комунициравме токму на...“
„Светилка за Ханука“ од Томислав Османли (2008)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи