има (гл.) - писател (имн.)

Таму имаше писатели прогресивни и реакционерни писатели.
„МАРГИНА бр. 29-31“ (1996)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК