• доколку (сврз.) психоанализа (имн.)
  • и (сврз.) психоанализа (имн.)
  • или (сврз.) психоанализа (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК