• дека (сврз.) писател (имн.)
  • и (сврз.) писател (имн.)
  • додека (сврз.) писател (имн.)
  • зашто (сврз.) писател (имн.)
  • или (сврз.) писател (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК