• и (сврз.) маса (имн.)
  • ако (сврз.) маса (имн.)
  • дека (сврз.) маса (имн.)
  • зашто (сврз.) маса (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК