• и (сврз.) камен (имн.)
  • а (сврз.) камен (имн.)
  • дека (сврз.) камен (имн.)
  • или (сврз.) камен (имн.)
  • зашто (сврз.) камен (имн.)
  • откога (сврз.) камен (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК