• веќе (прил.) потреба (имн.)
  • повеќе (прил.) потреба (имн.)
  • најмногу (прил.) потреба (имн.)
  • околу (прил.) потреба (имн.)
  • тука (прил.) потреба (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи