• како (прил.) писател (имн.)
  • многумина (прил.) писател (имн.)
  • сигурно (прил.) писател (имн.)
  • тогаш (прил.) писател (имн.)
  • толку (прил.) писател (имн.)
  • тука (прил.) писател (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК