• токму (прил.) можност (имн.)
  • толку (прил.) можност (имн.)
  • човечки (прил.) можност (имн.)
  • безброј (прил.) можност (имн.)
  • веќе (прил.) можност (имн.)
  • доволно (прил.) можност (имн.)
  • засекогаш (прил.) можност (имн.)
  • потоа (прил.) можност (имн.)
  • сега (прил.) можност (имн.)
  • сигурно (прил.) можност (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи