• како (прил.) камен (имн.)
 • само (прил.) камен (имн.)
 • толку (прил.) камен (имн.)
 • ко (прил.) камен (имн.)
 • многу (прил.) камен (имн.)
 • надолу (прил.) камен (имн.)
 • наоколу (прил.) камен (имн.)
 • небаре (прил.) камен (имн.)
 • неколку (прил.) камен (имн.)
 • притоа (прил.) камен (имн.)
 • сал (прил.) камен (имн.)
 • среде (прил.) камен (имн.)
 • уште (прил.) камен (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК