• повторно (прил.) изврши (гл.)
  • доброволно (прил.) изврши (гл.)
  • ефикасен (прил.) изврши (гл.)
  • подоцна (прил.) изврши (гл.)
  • тогаш (прил.) изврши (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи