• голем (прид.) фрижидер (имн.)
  • наш (прид.) фрижидер (имн.)
  • колкав (прид.) фрижидер (имн.)
  • мешест (прид.) фрижидер (имн.)
  • негов (прид.) фрижидер (имн.)
  • обичен (прид.) фрижидер (имн.)
  • огромен (прид.) фрижидер (имн.)
  • отворен (прид.) фрижидер (имн.)
  • полн (прид.) фрижидер (имн.)
  • старински (прид.) фрижидер (имн.)
  • цел (прид.) фрижидер (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК