• балкански (прид.) полуостров (имн.)
  • Арабија (прид.) полуостров (имн.)
  • голем (прид.) полуостров (имн.)
  • европски (прид.) полуостров (имн.)
  • наш (прид.) полуостров (имн.)
  • осамен (прид.) полуостров (имн.)
  • суров (прид.) полуостров (имн.)
  • цел (прид.) полуостров (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК