• широк (прид.) миндер (имн.)
  • зелен (прид.) миндер (имн.)
  • нов (прид.) миндер (имн.)
  • поставен (прид.) миндер (имн.)
  • тврд (прид.) миндер (имн.)
  • шарен (прид.) миндер (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК