• невиден (прид.) масакр (имн.)
  • вистински (прид.) масакр (имн.)
  • азиски (прид.) масакр (имн.)
  • голем (прид.) масакр (имн.)
  • домашен (прид.) масакр (имн.)
  • масовен (прид.) масакр (имн.)
  • медитерански (прид.) масакр (имн.)
  • сличен (прид.) масакр (имн.)
  • турски (прид.) масакр (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК