• македонски (прид.) емиграција (имн.)
  • броен (прид.) емиграција (имн.)
  • интелигентен (прид.) емиграција (имн.)
  • наш (прид.) емиграција (имн.)
  • екстремен (прид.) емиграција (имн.)
  • постојан (прид.) емиграција (имн.)
  • руски (прид.) емиграција (имн.)
  • театарски (прид.) емиграција (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи