• броен (прид.) девијација (имн.)
  • мал (прид.) девијација (имн.)
  • неминовен (прид.) девијација (имн.)
  • партиски (прид.) девијација (имн.)
  • сексуален (прид.) девијација (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК