• друг (прид.) молчи (гл.)
  • заумен (прид.) молчи (гл.)
  • зборлив (прид.) молчи (гл.)
  • мудар (прид.) молчи (гл.)
  • наш (прид.) молчи (гл.)
  • отворен (прид.) молчи (гл.)
  • хроничен (прид.) молчи (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК