• преубав (прид.) игра (имн.)
  • преубав (прид.) околина (имн.)
  • преубав (прид.) ќерка (имн.)
  • преубав (прид.) Турчинка (имн.)
  • преубав (прид.) глас (имн.)
  • преубав (прид.) залив (имн.)
  • преубав (прид.) книга (имн.)
  • преубав (прид.) мома (имн.)
  • преубав (прид.) симетрија (имн.)
  • преубав (прид.) сликовница (имн.)
  • преубав (прид.) фантазија (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи