• залутан (прид.) гостин (имн.)
 • залутан (прид.) запис (имн.)
 • залутан (прид.) зрак (имн.)
 • залутан (прид.) куршум (имн.)
 • залутан (прид.) лаѓа (имн.)
 • залутан (прид.) месечина (имн.)
 • залутан (прид.) молекула (имн.)
 • залутан (прид.) облак (имн.)
 • залутан (прид.) пат (имн.)
 • залутан (прид.) патник (имн.)
 • залутан (прид.) пепел (имн.)
 • залутан (прид.) поглед (имн.)
 • залутан (прид.) пустиник (имн.)
 • залутан (прид.) удар (имн.)
 • залутан (прид.) црнец (имн.)
 • залутан (прид.) човек (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи