• енергичен (прид.) мерка (имн.)
 • енергичен (прид.) акција (имн.)
 • енергичен (прид.) борба (имн.)
 • енергичен (прид.) глас (имн.)
 • енергичен (прид.) дух (имн.)
 • енергичен (прид.) израз (имн.)
 • енергичен (прид.) лице (имн.)
 • енергичен (прид.) личност (имн.)
 • енергичен (прид.) порака (имн.)
 • енергичен (прид.) рабин (имн.)
 • енергичен (прид.) работа (имн.)
 • енергичен (прид.) удар (имн.)
 • енергичен (прид.) црта (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК