• виновен (прид.) се (зам.)
  • виновен (прид.) тој (зам.)
  • виновен (прид.) ги (зам.)
  • виновен (прид.) таа (зам.)
  • виновен (прид.) јас (зам.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи