• како (предл.) за (предл.)
  • освен (предл.) за (предл.)
  • наместо (предл.) за (предл.)
  • каде (предл.) за (предл.)
  • место (предл.) за (предл.)
  • од (предл.) за (предл.)
  • со (предл.) за (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК