• во (предл.) фрижидер (имн.)
  • од (предл.) фрижидер (имн.)
  • со (предл.) фрижидер (имн.)
  • до (предл.) фрижидер (имн.)
  • кон (предл.) фрижидер (имн.)
  • на (предл.) фрижидер (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК