• на (предл.) психоанализа (имн.)
  • во (предл.) психоанализа (имн.)
  • од (предл.) психоанализа (имн.)
  • со (предл.) психоанализа (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК