• можеби (мод.) за (предл.)
  • односно (мод.) за (предл.)
  • белки (мод.) за (предл.)
  • впрочем (мод.) за (предл.)
  • главно (мод.) за (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК