• круг (имн.) читател (имн.)
  • генерација (имн.) читател (имн.)
  • илјада (имн.) читател (имн.)
  • непозната (имн.) читател (имн.)
  • опус (имн.) читател (имн.)
  • твој (имн.) читател (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК