• боја (имн.) фрижидер (имн.)
  • сложенка (имн.) фрижидер (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК