• кој (имн.) потреба (имн.)
  • нос (имн.) потреба (имн.)
  • обезбедување (имн.) потреба (имн.)
  • работодавач (имн.) потреба (имн.)
  • човек (имн.) потреба (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи