• пријател (имн.) писател (имн.)
  • група (имн.) писател (имн.)
  • брада (имн.) писател (имн.)
  • генерација (имн.) писател (имн.)
  • година (имн.) писател (имн.)
  • кој (имн.) писател (имн.)
  • пеење (имн.) писател (имн.)
  • повеќето (имн.) писател (имн.)
  • средство (имн.) писател (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи