• куп (имн.) камен (имн.)
 • грамада (имн.) камен (имн.)
 • крши (имн.) камен (имн.)
 • фрлање (имн.) камен (имн.)
 • парче (имн.) камен (имн.)
 • последен (имн.) камен (имн.)
 • алем-камен (имн.) камен (имн.)
 • вол (имн.) камен (имн.)
 • град (имн.) камен (имн.)
 • гради (имн.) камен (имн.)
 • грб (имн.) камен (имн.)
 • група (имн.) камен (имн.)
 • делка (имн.) камен (имн.)
 • дете (имн.) камен (имн.)
 • дол (имн.) камен (имн.)
 • душа (имн.) камен (имн.)
 • душман (имн.) камен (имн.)
 • камен (имн.) камен (имн.)
 • карпа (имн.) камен (имн.)
 • количка (имн.) камен (имн.)
 • кршење (имн.) камен (имн.)
 • купиште (имн.) камен (имн.)
 • купче (имн.) камен (имн.)
 • куќичка (имн.) камен (имн.)
 • мишка (имн.) камен (имн.)
 • небо (имн.) камен (имн.)
 • нога (имн.) камен (имн.)
 • носи (имн.) камен (имн.)
 • процеп (имн.) камен (имн.)
 • рака (имн.) камен (имн.)
 • ред (имн.) камен (имн.)
 • село (имн.) камен (имн.)
 • собирање (имн.) камен (имн.)
 • страна (имн.) камен (имн.)
 • твој (имн.) камен (имн.)
 • тон (имн.) камен (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК