• борба (имн.) гради (имн.)
  • жал (имн.) гради (имн.)
  • инсект (имн.) гради (имн.)
  • судир (имн.) гради (имн.)
  • твој (имн.) гради (имн.)
  • тупаница (имн.) гради (имн.)
  • ферман (имн.) гради (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК