• непозната (имн.) болест (имн.)
  • време (имн.) болест (имн.)
  • душа (имн.) болест (имн.)
  • збор (имн.) болест (имн.)
  • куп (имн.) болест (имн.)
  • месец (имн.) болест (имн.)
  • педесетгодишник (имн.) болест (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК